Brian Kim Larsen

From Genseipedia
Jump to: navigation, search
Brian Kim Larsen, 3.dan.
  • Navn: Brian Kim Larsen.
  • Født: 1966.
  • Grad: 3.dan[1] bestået d. 4. juni 2016. Officielt registreret i både Danmark & Japan.
  • Chefinstruktør: Høng Karate Klub.

Gradueret 3.dan[edit]

  • Oprindelig nyhedsartikel udgivet på www.genseiryu.dk d. 6. juni 2016, flyttet til Genseipedia d. 23. oktobber 2018.

Der blev lørdag d. 4. juni 2016 afholdt et 2 timers langt træningsseminar efterfulgt af graduering for alle Høng Karate Klubs sortbælter. Brian Kim Larsen, chefinstruktør i Høng Karate Klub bestod ved denne lejlighed gradueringen til 3.dan. Brian er den første og hidtil eneste der som medlem i Danmark, har bestået gradueringen til 3.dan i Genseiryu Karate-do. Brian blev medlem af Høng Karate Klub i januar 1995, og blev allerede 1½ år senere i september 1996 gradueret til 1.dan. Siden blev det til 2.dan i maj 2003 og her i juni 2016 blev Brian så endeligt gradueret til 3.dan. Brian Kim Larsen har trænet seriøst og målrettet i mere end 21 år, og har i alle årene været dedikeret til sin egen træning, men også hjulpet til som assisterende instruktør i mange år, inden han i 2010 overtog posten som fast instruktør i Høng Karate Klub. I 2014 blev Brian klubbens chefinstruktør, med ansvar for træning og undervisning af samtlige af klubbens medlemmer i alderen fra 5 år og opefter. Brian har endvidere opnået gradueringslicens i december 2014, og han må derfor selv graduere klubbens medlemmer til og med 2.kyu (brunt bælte). Brian fortsætter ufortrødent med at træne og forbedre sine egne færdigheder, men også med hele tiden at udvikle sig til en bedre underviser og instruktør i klubben. Chefinstruktør i Danmark, Peter Lee, 7.dan forestod gradueringen, hvor Brian Kim Larsen måtte igennem hele pensum fra de første grader og opefter til og med 3.dan, før den nye grad var i hus. Brian var godt "brugt" og udmattet, da gradueringen endeligt var overstået. En flot graduering der viser hvad man kan opnå, hvis man har både vilje og evnen til ikke at give op. Her fra Dansk Genseiryu Karate-do Forbund, skal der hermed lyde et kæmpe stort tillykke til Brian Kim Larsen for at have gennemført og bestået gradueringen til 3.dan, men også et stort tillykke for at være den første - og hidtil eneste - der som elev og medlem af Genseiryu i Danmark har bestået gradueringen til 3.dan. Vi ønsker Brian samt Høng Karate Klub stort tillykke samt fortsat god træning fremover.

Gradueringslicens[edit]

  • Gradueringslicens, 2.kyu (brunt bælte). Tildelt d. 7. december 2014 af Dansk Genseiryu Karate-do Forbund.
  • Oprindelig nyhedsartikel udgivet på www.genseiryu.dk d. 7. december 2014, flyttet til Genseipedia d. 15. september 2017.

Det meddeles hermed, at Brian Kim Larsen, chefinstruktør i Høng Karate Klub, hermed tildeles officiel gradueringslicens til at graduere børn og voksne til og med men ikke højere end 2.kyu (brunt bælte). Gradueringslicensen er personlig, og giver licens til at måtte graduere alene. Licensen er gældende i et år fra 1. januar - 31. december 2015. Licensen gælder graduering af Høng Karate Klubs egne medlemmer, og kun i det omfang, at de normale regler og krav for afholdelse af gradueringer udstedt af Genseiryu DK og GKIF overholdes til fulde. Skulle der ske brud på disse regler, bliver gradueringslicensen inddraget, og alle evt. afholdte gradueringer og udstedte grader vil blive annuleret. Licensen giver mulighed for, at klubben nu selv kan fastsætte dato, tid og sted for afholdelse af gradueringer internt i klubben med Brian Kim Larsen som eksaminer. Alle grader udstedt af Brian Kim Larsen vil være officielt anerkendte grader med efterfølgende registrering i Genseiryu DK såvel som GKIF. En gradueringslicens meddeles i tillid til modtageren, og med fulde ansvar overfor både Genseiryu DK, GKIF og selvfølgelig den eller de medlemmer der skal gradueres. Genseiryu DK ønsker Brian Kim Larsen tillykke.

Træningshistorie[edit]

Eksterne Links[edit]

Henvisninger[edit]

  1. Genseiryu Karate-do International Federation, Danmark, d. 4. juni 2016. Se evt. nyheden på Genseiryu DK: Brian Kim Larsen Bestod Gradueringen til 3.dan