Jason Wager

From Genseipedia
Jump to navigation Jump to search
Jason Wager

Genbukais Hjemmeside lørdag d. 9. august 2008 kl. 22:27[edit]

CITAT START:

  • Trænet karate siden 1983
  • Trænet judo fra 1981 - 1995.
  • Sort bælte i karate: 1. Dan 20. December 1997.
  • Sort bælte i Judo: 1. Dan vinteren 1990/91 (Præcis dato kommer snart).
  • Karate instruktør: Startede som hjælpeinstruktør i 1995, Instruktør på børneholdet i januar 1997, Instruktør på voksenholdet i januar 1997.

Sempai Jason startede med judo som 8 årig på Budokan. Som 10 årig startede Sempai Jason med karate sideløbende med judo, også på Budokan, med Achené Bendjazia og Shihan Jackie Moos som primære undervisere. I 1989 lukkede Budokan på Amager Torv. Sempai Jason fortsatte hos Bent Jacobsen og trænede judo i de nye lokaler på Gl. Jernbanevej (i de lokaler hvor Big Bowl nu ligger), indtil Bent Jacobsen lukkede Budokan. I 1994 startede Sempai Jason med at undervise i judo hos Jackie i Genbukai, hvor også Sensei Martin L. Kempf og Sensei Simon L. Kempf trænede. Hurtigt herefter startede han karaten op igen, og var sammen med Sensei Martin L. Kempf og Sensei Simon L. Kempf de første der fik 1. Dan hos Shihan Jackie Moos. Grundet studier, og senere knæskade måtte Jason holde pause fra 1999. I oktober 2007 genoptog Sempai Jason træningen til stor glæde for chefinstruktørerne samt de øvrige instruktører i Genbukai Karatedo. Blandt de første elever i Genbukai Karatedo som erhvervede sort bælte, har trænet i klubben siden den åbnede i 1992.

CITAT SLUT.

Gradueringer

Nedenstående information er flere gange blevet ændret på Genbukai's egen hjemmeside.
Der hersker derfor bl.a. tvivl om, hvor, hvornår og om gradueringerne faktisk fandt sted.
Diplomerne er omfattet af problematikken omkring "falske" diplomer og falske gradueringer.
Hvem der egentlig deltog i og således bedømte gradueringerne er derfor også usikkert.
Men fakta er, at ingen af disse gradueringer er foretaget i Genseiryu, da ingen af de
involverede nogensinde har opnået en dan-grad, gradueringslicens eller lignende.
  • Sort bælte i karate: 1. Dan 20. December 1997.

Gradueret 3.dan[edit]

Jackie Moos' Facebook side kunne man d. 31. december 2015 kl. 11:14 se et opslag med billeder og følgende tekst (citeret ordret): "Formiddagen blev brugt på at graduere sensei Stephen & Jason til 3. Dan - og begge har bestået! Stort tillykke til Jer begge". En opdatering kom kl. 11:54 med flere billeder og følgende tekst: "Så har vi har der været den første graduering her på honbudojo stort tillykke til sensei Jason Wager og sensei StephenDurhuus.med 3dan det var en flot graduering i lavedeosu shihan Jackie Moos.".